hotel boomgaard heet u welkom

Hotelboomgaard - bovenste rondje
Hotel boomgaard - middelste rondje
Hotelboomgaard - onderste rondje

Logeren in Oud-Rekem.

“Het mooiste dorp van Vlaanderen”

In het pittoreske Oud-Rekem, waar het altijd gezellig vertoeven is, vind je het sympathieke Hotel Boomgaard.

De dikke kloostermuren rondom het domein en de kerktoren die boven het hotel uit pronkt, doen terugdenken aan het rijke verleden van het dorpje. In de landelijke rust, kreeg het voormalige verblijf van de Minderbroeders een nieuwe hedendaagse bestemming :

Het amicale hotelletje, met slechts 12 kamers en een vakantiewoning.

Wij stellen een laadpaal voor elektrische auto's ter beschikking voor al onze gasten.

LOGEREN

Rustiek overnachten in een moderne setting

De kamers van Hotel Boomgaard zijn voorzien van alle comfort en heerlijke bedden, met praktisch uitgeruste badkamers. Elke kamer heeft haar eigen hedendaagse interieur, met natuurlijke of fruitige kleurtinten. 

ONTBIJTEN

Niet overnacht en toch ontbijten? Dat kan!

Tussen 8u00 en 10u00 kan je genieten van Fabienne’s gezond en gevarieerd ontbijtbuffet, inclusief bubbels indien gewenst. De prijs voor het riante ontbijt bedraagt 25,00 EUR per persoon. Wij vragen je om 48 u op voorhand te reserveren, zodat je zeker een tafeltje ter beschikking hebt. 

Heerlijk toch? Na lekker te hebben geslapen genieten van Fabienne’s verrukkelijke ontbijt!

Het is altijd zalig ontwaken in het mooiste dorp van Vlaanderen. Bij het openschuiven van de ramen prikkelen de landelijke rust en de geur van versgebakken brood je zintuigen wakker. In Hotel Boomgaard neem je elke dag een ideale start met een rijk ontbijtbuffet. Of het nu is voor een leuk dagje uit dan wel een uitdagende werkdag.

Fabienne zorgt iedere ochtend voor een elk-wat-wils-buffet, met gezonde en gevarieerde (streek-) producten : een ruime keuze aan versgebakken broodsoorten en ontbijtkoeken, verschillende ontbijtgranen en zelfbereide granola, zelfgemaakte soorten jam, siroop en chocopasta, variatie aan beleg (fijne vleeswaren, diverse kazen, gerookte zalm, …). Verschillende soorten yoghurt, verse vruchten en fruitsalade maken het ontbijt volledig.

Op het warm buffet vind je verse (zelf te koken) eitjes, eierbereidingen met spek en op zondag ook overheerlijke pannenkoeken.

Het drankenbuffet bevat vers sinaasappelsap en verschillende vruchtensappen, mineraalwaters, (chocolade-)melk, thee en Nespresso-koffie. Ook een glaasje cava ontbreekt in het weekend niet.

Indien u allergisch bent dient u zich geen zorgen te maken. Er is een overzicht van allergenen beschikbaar zodat u zeker niets verkeerd eet of drinkt. Glutenvrij brood kunnen wij steeds voorzien op aanvraag.

 

Ontbijten kan elke ochtend tussen 8u00 en 10u00.

Op weekdagen voorzien wij op verzoek een vroeg ontbijt.

Geen tijd om te ontbijten of graag een voorbereide lunch ? Reserveer dit een dag op voorhand en wij zorgen voor een lekker meeneempakket om de dag door te komen.

VRAAG JE CADEAUBON AAN

Voor speciale gelegenheden, bieden wij tegen elk gewenst bedrag een cadeaubon ‘rustiek overnachten’ of ‘heerlijk ontbijten met bubbels’ aan.