Welkom in Hotel Boomgaard

A- A A+

Welkom in Hotel Boomgaard
Voor de inwoners van Oud-Rekem was de toekenning in 2008 van de titel “Het mooiste dorp van Vlaanderen” een bevestiging van een geheim dat zij al generaties lang koesterden: dit schattig dorp met stadsallures is een bijzonder leuke plaats om te wonen. Vanaf nu kan u als gast deel uitmaken van deze droomlocatie want tijdens uw verblijf in Hotel Boomgaard wordt u immers, ook al is het maar voor even, mede-inwoner van deze parel van het Maasland…..
Ons gloednieuw hotel ligt, hoe kan het ook anders, in een historisch kader en is dan ook de ideale uitvalsbasis om het centrum van Oud-Rekem en haar omgeving te verkennen én te beleven. De harmonieuze combinatie van cultuur, natuur en gastronomie laten je zéker wegdromen en juist dat ultieme vakantiegevoel maken we compleet door onze gastvrijheid, de luxe kamers, het leuke privé-terras, het heerlijk ontbijtbuffet en de ligging langs het fietsroute- en wandelwegennetwerk, de Maas, het Albertkanaal, de Zuid-Willemsvaart en het Verbindingskanaal.


Door haar moderne inrichting, de fijne omgeving en de euregionale ligging staat Hotel Boomgaard garant voor een leuk uitje met, letterlijk en figuurlijk, grenzeloze mogelijkheden!
De 7 moderne, sfeervol ingerichte, gelijkvloerse kamers beschikken over telefoon, radio en TV, gratis wifi, safe, ijskast, privé-terras en een mooie badkamer.
Hotel Boomgaard - Reserveer onlineHotel Boomgaard beschikt over ruime aan elkaar gekoppelde (familie)kamers en is vanzelfsprekend ook toegankelijk voor personen met een lichamelijke beperking.

 

Dankzij een multifunctionele zaal en een prachtige kerkruimte creëren we bij ons ook het exclusieve kader voor de organisatie van seminaries, (lunch)vergaderingen, conferenties, tentoonstellingen, familiebijeenkomsten, recepties, diners, banketten, koffietafels...

 

Fabienne ontvangt u als bevoorrechte gast en zorgt dat u zich thuis voelt in Oud-Rekem!


Van harte welkom als nieuwe bewoner van het mooiste dorp van Vlaanderen….
Hotel Boomgaard Rekem
Onze troeven!


Gloednieuw hotel in het mooiste dorp van Vlaanderen
7 prachtige luxe rookvrije kamers
Uitgebreid ontbijtbuffet en gratis wifi
Langs het fietsroutenetwerk (vlakbij knooppunt 58)


Wat dachten eerdere gasten over Hotel Boomgaard en wat denkt U?
In het gastenboek op deze website noteerden onze gasten reeds hun belevenissen: vertel ons uw ervaringen in Oud-Rekem en laat ook anderen meegenieten !

Hotel Boomgaard Rekem

 

Onze troeven!

 • gloednieuw hotel in het mooiste dorp van Vlaanderen
 • zeven prachtige luxe rookvrije kamers
 • uitgebreid ontbijtbuffet
 • gratis wifi
 • langs het fietsroutenetwerk (vlakbij knooppunt 58)

 

Wat dachten eerdere gasten over Hotel Boomgaard en wat denkt u?

In het gastenboek op deze website noteerden onze gasten reeds hun belevenissen: vertel ons uw ervaringen in Oud-Rekem en laat ook anderen meegenieten!

Meer weten?

Wenst u meer informatie? Aarzel niet om onze receptie telefonisch of via e-mail te contacteren. Wij staan steeds paraat om al uw vragen te beantwoorden.

 

Arrangementen?

Snel online

Wij zijn benieuwd naar uw mening !

 • rinaldo OLIVA
  30-08-2016 10:58
  Dit hotel is een echte aanrader! Fantastische kamer, vriendelijk en een zeer lekker ontbijt.
 • Mieke Vangeel
  07-08-2016 22:36
  Fijn weekend doorgebracht in de boomgaard,heel verzorgd,wij hadden de junior suite die was mooi,ruim alles aanwezig. Lekker ontbijt en een heel mooie streek om te fietsen. In Oud Rekem ook verschillende adresjes om lekker te eten. Een aanrader Mieke en Willy uit Geel
 • christiane Buyl
  19-06-2016 21:07
  Verblijf van 2 nachten met vrienden . Vriendelijke gastvrouw die zeer vlot is in het oplossen van "kleine probleempjes" Ontbijt was lekker , ruime kamers en netjes. Een aanrader. Christiane Buyl en Vrienden.

Ligging

Hotel Boomgaard , Hotel, feestzaal, ontbijt (Rekem) - Ligging
Weersverwachting
Rekem
Meer weer in Rekem

HOTEL BOOMGAARD - Kri & K - Manager: Mevr. Rosmeulen - Boomgaardstraat 2    3620    Rekem    België    Ligging

TEL : +32 (0)89 47 15 17    GSM : +32 (0)475 73 53 34     FAX : +32 (0)89 47 37 90     info@hotelboomgaard.be      BTW : BE 0897972877